Jablečné trubičky s karobovou polevou váha 2 ks
25 Kč
Exkluzívní produkt Jablečné trubičky s karobovou polevou váha 2 ks od výrobce Svět plodů u nás najdete levně za 25 Kč.
-
Výrobce/Značka:
- EAN: 8594024520030
Jablečné trubičky s karobovou polevouInformace o produktuAž vás příště bude honit mlsná, místo běžných sladkostí sáhněte po našich jablečných trubičkách s karobem. Trubičky jsou vyrobené z českých jablek a strouhaného kokosu, šetrně sušené a plné vitamínů, zejména vitamínu C. Pro lepší chuť jsme trubičky namočili v karobové polevě. Díky karobu si na našich trubičkách mohou pochutnat i ti, kteří z jakéhokoli důvodu nemohou konzumovat čokoládu, nebo zkrátka dávají přednost její zdravější alternativě. Jablečné trubičky mají šťavnatou a svěží chuť a navíc jsou plné vlákniny, takže si na nich nejen smlsnete, ale také vás rychle zasytí. I přesto, že jsou trubičky máčené ve sladké polevě, jsou nízkokalorické. Tvoří tak ideální zdravou svačinu na výlety, do práce nebo třeba do školy. TOP informace o jablečných trubičkáchProdukt obsahuje pouze nedoslazovanou jablečnou dřeň, kokos a polevu. 1 trubička má přibližně 29 kcal. Jsou vyrobené z jablek z českých sadů. Na 100 g jablečných trubiček je použito 850 g čerstvých jablek. Trubičky jsou bez lepku, umělých konzervantů a přidaných barviv. K dispozici v dóze po ± 43 kusech a v balení po 2 ks. „Dodavateli při výrobě vidíme pod ruce. Můžeme tak zaručit vysokou kvalitu trubiček. “ Co je karob?Karob neboli svatojánský chléb se získává z lusků stromu rohovníku obecného. Tyto lusky jsou zbaveny zrníček, poté se suší a praží. Podle délky pražení získáváme tmavý nebo světlý karob. Světlý karob je přirozeně nasládlý a má velmi specifickou jemnou chuť. Zato tmavý karob je lehce hořký a chutí více podobný kakau. Karob se často využívá jako zdravější náhrada čokolády, jelikož má podobné vlastnosti, ale navíc obsahuje spoustu vitamínů a žádný kofein. Jak se trubičky vyrábí?Očištěná čerstvá jablka je nutné nejprve zpracovat pomocí speciálního homogenizéru. Ten jablka pod vysokým tlakem drtí a lisuje na stejnorodou dřeň, která se následně suší v nízkotepelné sušičce. Díky tomu se v dřeni zachovají vitamíny, minerální látky i vysoký obsah vlákniny. Usušená dřeň se poté velmi jemně posype kokosem a sroluje do tvaru trubičky. Jablečné trubičky se následně namáčí v polevách, které se také vyrábějí v Česku.
Dostupnost | skladem |
---|