Černý rybíz v dračí čokoládě váha 500g
425 Kč
Ve slevě produkt Černý rybíz v dračí čokoládě váha 500g od výrobce Svět plodů u nás najdete nejlevněji za 425 Kč.
-
Výrobce/Značka:
- EAN: 8594189542311
Černý rybíz v dračí čokoláděInformace o produktuLyofilizované ovoce v čokoládě? Mňam! Chutnému kyselému rybízu tedy sladkost trochu pochyběla, ale o tu se teď postará kvalitní bílá čokoláda od nás, z Česka. Přece jen, jedna vrstva čokolády je málo, a tak jsme spolu s další vrstvou přidali i trochu jemného dračího prášku pro zvýraznění chuti a barvy. Nemusíte si vyčítat čokoládu, protože rybíz a dračí ovoce jsou zcela zdravé – šetrně sušené lyofilizací. Budete si olizovat prsty, a to doslova, protože trochu špiní!TOP informace o černém rybízu v dračí čokoláděŽiviny rybízu jsou zachovány. Bez umělých barviv a dochucovadel. Příjemná křupavá konzistence. Před zmrazením byl pečlivě dozrálý. Skladování je jednodušší než u čerstvého, skladuje se při pokojové teplotě. Poznámka nákupčího„Rybíz sušený mrazem si podle mě zaslouží více pozornosti než jako obyčejná kulička v pytlíku. Poslali jsme ho proto do dražovny v Rýmařově, nechali ho obalit v bílé čokoládě a špetce prášku z dračího ovoce a výsledek? Super sladkokyselý a výrazně aromatický kousek ovoce. Tuhle variantu rybízu už jen tak nepřehlédnete a co víc, určitě ji můžete čekat v novém jarním MYXu!“Jak se rybíz suší mrazem?Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.
Dostupnost | skladem |
---|