Ananas lyofilizovaný drť váha 100g


115 Kč

Unikátní produkt Ananas lyofilizovaný drť váha 100g od výrobce Svět plodů u nás najdete nejlevněji za 115 Kč.

Lyofilizovaný ananas drťInformace o produktuJste snídaňový nadšenci a rádi zkoušíte při přípravě snídaní nové chutě? Drť z lyofilizovaného ananasu je plná drobných křupavých kousků a jemného prášku. Snadno tak doladí nejen ranní ovesnou kaši či smoothie, ale nezaměnitelnou chuť dodá i vašemu oblíbenému jogurtu. Pokud rádi pečete, nezapomeňte lyo ananas použít také do krémů či polev dortů a koláčů, kterým dodá špetku svěžesti spolu s exotickou chutí. Jako bonus mrazem sušený ananas obohatí dezerty o pořádnou dávku minerálů a vitamínů. TOP informace o drti z lyofilizovaného ananasuLyofilizovaný ananas je křehký, proto drť obsahuje hlavně malé kousky a prášek. Ananas je výborným zdrojem manganu a vitamínů C a B6. Koupí drti z lyofilizovaného ovoce zamezíte plýtvání potravin. Najdete u nás také drtě z dalšího lyofilizovaného ovoce. Prášek z lyo ananasu je bez přidaných cukrů a aditiv. Ananas sušený mrazem obsahuje téměř stejné množství vitamínů a minerálů jako čerstvý ananas. „Drť z lyo ananasu dodá nezaměnitelnou exotickou chuť dezertům i snídaním. “ Jak se ananas suší mrazem?Lyofilizace, která je známá také pod názvem sušení mrazem, je metoda, která je založená na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. Při těchto podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), a to bez přeměny v kapalnou fázi (voda). Suroviny se proto hluboko zmrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Pokud by při sušení nebyl zajištěn dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by ztratil veškeré vlastnosti, jelikož by se připálil. Po lyofilizaci se ananas drtí na drobné kousky a na prášek. U ananasu to však nekončí, nezapomeňte omrknout celou kategorii našeho mrazem sušeného ovoce.
Dostupnost skladem