Jahody lyofilizované prášek váha 15kg
16583 Kč
13266 Kč
Zlevněný produkt Jahody lyofilizované prášek váha 15kg od výrobce Svět plodů u nás najdete po slevě za 13266 Kč.
-
Výrobce/Značka:
- EAN: 8594189547774
Jahody lyofilizované prášekInformace o produktuS jahodami to není snadné, protože najít ty správné, co chutnají jako čerstvě utržené z babiččiny zahrádky, je opravdu těžké. A prášek z nich je ještě těžší najít, protože jahody v něm musí být 100%. Někdy se musí jít za surovinou přes půlku světa, abychom našli to, co hledáme. No, tentokrát jsme zašli jen kousek – do Německa. Chutí a kvalitou je to to nejlepší, co jsme na světovém trhu našli. Prášek se vyrábí z lyofilizovaných jahod, které jsou příjemně křupavé a snadno se dají rozemlít na prášek. Rovněž jsou 100%, bez přídavku cukru, steroidů či jiných aditiv. TOP informace o práškuŽiviny jsou v prášku zachovány. Před zmrazením jsou jahody pečlivě dozrálé, takže chutnají jako domácí. Po vysušení byly jemně pomleté. Jsou bez přídavku cukru a jiných aditiv. Prášek je také ideálním přírodním barvivem. Poznámka nákupčího„Ovocný prášek není pouze barvivo nebo dochucovadlo. Balení tohoto produktu má stejnou hodnotu jako stejně velká balení mrazem sušených plodů. Jak to? Protože jsme 100 gramů ovoce vzali a rozmixovali ho na prach. Žádná aditiva, žádné konzervanty, žádné cukry ani příměsi navíc – jen 100 gramů čistého ovocného prášku se všemi živinami a vitamíny. Ne vždy si můžete jogurt obohatit čerstvým ovocem nebo ochutit krém do dortu tak, aby vám kvůli ovocné složce nezměnil texturu a konzistenci. Do jogurtu, do dortu, do bábovky, do kaše, do smoothie nebo jako dekoraci jídel. Prášky barví podle druhu ovoce a síly jejich přírodního pigmentu. Je to bez práce, odpadu, zbytečných konzervantů a na rozdíl od ovocných šťáv a pyré se nekazí. “Jak se jahody suší mrazem?Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Po lyofilizaci se jahody melou na jemný prášek.
Dostupnost | skladem |
---|